Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen.
Ik zal jullie in vogelvlucht vertellen waarom ik dit doe.

Mijn naam is Martino Pelupessy, een breed georiënteerde multimedia designer met een talent voor video animatie. In alle jaren heb ik mij ook mogen ontwikkelen op het gebied van websites, print en logo ontwikkeling. Neem een kijkje in mijn portfolio om wat voorbeelden te zien.

Op mijn 13de ontdekte ik als snel mijn talent voor multimedia. Sindsdien ben ik al bezig om mezelf te ontwikkelen op dit gebied. In mijn toen kleine werkomgeving leerde men mij kennen als de multimedia ontwikkelaar. Mijn adviserende rol daarin wordt nog steeds als zeer prettig ervaren.

MIJN WARE PASSIE?
Het uitwerken van een visie naar iets tastbaars geeft mij enorm veel energie.
Of dit nu print, design, animatie of technisch is het maakt mij allemaal niet uit. Ik zal dit voorlopig nog wel blijven doen.

IK DOE NOG MEER!
Naast multimedia vind ik het erg tof om met fotografie bezig te zijn. Soms een ‘Geek’ misschien? Maar ook fashion spreekt mij enorm aan. Verzorgd voor de dag komen is belangrijk voor iedereen. Binnenkort start ik een fashion brand met twee goede vrienden ‘Tadeusz de Ruijter en Fâris van de Lisdonk’. Hou me dus in de gaten op mijn social media kanalen.

EN NU?
Ben je na het lezen van dit verhaal geïnteresseerd geraakt in een samenwerking?
Of wil je gewoon een vraag stellen?

MAIL MIJ NU!

Martino Pelupessy

CONTACT
martinopelupessy
 mail@martino.nu

SOCIAL MEDIA
2MP.nl
Facebook
Instagram
LinkedIn
Pinterest
Vimeo
YouTube

INTERESSES
Foto- en Videografie, Animatie, Muziek, Reizen, Sporten, Fashion, Film, Series & Games.


WERKERVARING
Trumpit // Mei 2015 – heden
Motion Graphic Designer (Parttime)
Verantwoordelijk voor de animatie en video klussen en het ondersteunen van het creatieve team op het gebied van design voor zowel online als offline producties.

2MP // feb 2010 – heden
ZZP’er – Freelance Multimedia Designer
Hierbij ontwikkel ik vanalles van webdesign en printwerk tot aan het filmen van verschillende soorten video’s, animaties en het maken van Visual Effects (VFX) voor o.a. videoclips.

dpdk // jul 2009 – jan 2013
Motion Graphic Designer (fulltime)
Verantwoordelijk voor alle animaties en video klussen. Diverse werkzaamheden met o.a. het filmen & editen van bedrijfspresentaties/evenementen, designen & animeren van infographics en het ondersteunen van het design-team met concepting, ontwikkelen en designen van web, print, mobile en 3D projecten.

dpdk // feb 2009 – jul 2009
Stagiair Motion Graphic Designer (fulltime)
Werkzaamheden waren voornamelijk het ontwerpen voor online media zoals websites, banners, actie sites voor social media en het animeren van onderdelen hiervoor.

Technicom // nov 2007 – jan 2009
Graphic/UX Designer (parttime)
Verantwoordelijk voor UX design van e-learning applicaties.

Twisted Interactive // jan 2006 – jul 2006
Stagiair Graphic Designer (fulltime)
Ontwerpen van web en print werk maar ook het animeren van bedrijfslogo’s en interactieve onderdelen van websites/banners.

Océ Technologies // jan 2004 – jul 2004
Stagiair Flash & Graphic Designer (fulltime)
Ontwikkelen en designen van flash webapplicaties van de verschillende producten wereldwijd. Hierbij moet je denken aan o.a. product promotie, introdutie, specificaties en/of werking van het product. Dit alle met de strikte corporate brand design.

OPLEIDINGEN
Avans Hogeschool Breda (2006 – 2013)
Bachelor of ICT, Communication & Multimedia Design
Niveau: HBO (Diploma behaald)
Na het tweede jaar gekozen voor richting Multimedia Vormgever, Minor Visualisation Information en mijn afstudeerproject over de voordelen van dagdromen voor het creatieve proces.

Grafisch Lyceum Eindhoven (2002 – 2006)
Multimedia Design
Niveau: MBO (Diploma behaald)
Een goede basis verder ontwikkeld voor o.a. web, print, foto en video projecten met bijbehorende software pakketen.

TALENT
Leergierig, Flexibel, Veelzijdig, Multimedia Designer, VFX, Animation & Video, Branding, Logo Design, Infographic, HTML, CSS.

COMPETENTIES
teamwork, stressbestendig, flexibele instelling, breed georiënteerd, doorzettingsvermogen, enthousiast, toegankelijk, creatief oplossend.

SOFTWARE KENNIS
Mac OS X, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Mocha, Cinema 4D.

TALEN
Nederlands, Engels, Duits